Lejligheder og villaer til salg i Alanya

Lejligheder og villaer til salg i Alanya KLIK HER


En "lejlighed" til at nyde livet - køb bolig i Tyrkiet!

Ved foden af de smukke Taurusbjerge, ligger byen Alanya ca. et par timers kørsel fra Antalya Lufthavn. Alanya har efterhånden udviklet sig til at være en af Tyrkiets største turistbyer. I byen bor der ca. 150 000 indbyggere fast, og fra centrum strækker byen sig da også adskillige kilometer i begge retninger. Der er ingen, der med sikkerhed ved, hvornår Alanya blev grundlagt, men sikkert er det, at sultanen Alaedin Keykubat byggede den imponerende borg på halvøen midt i byen.

Her i Alanya findes lejligheder og villaer til salg til enhver pengepung.

Vi har hele tiden mange flere lejligheder til salg i Alanya end dem, der pt er på hjemmesiden


Lejligheder og villaer til salg i Alanya!

Alanya er nok det sted i Tyrkiet flest danskere har købt bolig. Alanya er et rigtigt ferieparadis, og lokker derfor hvert år mange tusinde turister til.

At få sin egen bolig i Tyrkiet er en drøm, der er gået i opfyldelse for rigtig mange danskere. I Alanya er der boliger til salg for enhver smag. Der er selvfølgelig mange flere villaer og lejligheder til salg i Alanya, end jeg har vist her på siden. Kontakt os, og vi vil gøre alt, der står i vores magt for at finde en bolig, der passer bedst både til de krav I stiller og til det prisniveau, I synes passer Jer. Klik her og I kan finde nogle af de mange lejligheder og villaer vi har til salg i Alanya


Strandene ved Alanya

Både øst og vest for halvøen Alanya ligger på, er der fin sandstrand så langt øjet rækker. Mest kendt er den vestlige strand, Kleopatra Beach, men den er såmænd ikke meget bedre end den østlige strand, dog kan der være store sten i vandet her. Begge strande har udlejning af solstole og parasoller (ca. 20 kr. for to stole med parasol), og langs stranden ligger adskillige snackbarer. Vi har lejligheder og villaer til salg i de forskellige områder af Alanya.


Alanya Havn

Alanya er klart hyggeligst omkring halvøen ved den travle havn og lige bagved i den gamle bydel med basaren. Her sælges alt det sædvanlige: Læder, kopitøj, guld/sølv og masser af souvenirs. Det er også til den gamle bydel i Alanya, man bør begive sig hen, når man skal have noget at spise, da her ligger mange glimrende restauranter med lokal mad. Både her og spredt over resten af byen ligger der hundredvis restauranter med mad fra hele verden og i alle prislag. Alanya er berømt for sit natteliv og ungdommen strømmer da også til byen i sommermånederne. Høj musik vælter ud af de neonoplyste barer, og det kan være lidt svært at tro, man er i Tyrkiet.

Alanya har et arkæologisk museum, det ligger lige ved rundkørslen, hvor Kleopatra-stranden starter. Åbent fra 8.00-12.00 og fra 13.30-17.30. Alanya er som nævnt ret stor og lige nu prøver man, og har også i stor udstrækning held med, at gøre infrastrukturen bedre. Ligeledes har man øje for nu, at der ikke skal bygges overalt. Alt i alt en by med utrolig mange muligheder. Banker, kontantautomater, internetcaféer og posthus findes naturligvis også i byen.


Alanya by

Strandene ved Alanya

Havneområdet i Alanya

Alanya - set fra oven!

Kort over Alanya-området
Tyrkiet Agenten -Nygade 1 C - 7900 Nykøbing Mors - Telf. 60691250 - info(at)tyrkietagenten.dk