En "lejlighed" til at nyde livet - køb bolig i Tyrkiet!

 

Antalya - en millionby i Tyrkiet!

Antalya er den by i Tyrkiet, der er vokset hurtigst de sidste år. Fra at være en fredelig ikke særlig stor by efter tyrkiske forhold med ca. 70 000 indbyggere, er den nu vokset til at være en millionby. Heldigvis har byen bevaret sin oprindelige charme.

 

Antalya ligger meget smukt på klipper inderst i Antalya Bugt. Den gamle by er centrum, og ligger i området omkring havnen. 

 

Strande finder man ikke i centrum af Antalya, men både øst og vest for byen. 

 

I Antalya er der alt, hvad man kan forvente af en storby – både handelsmæssigt, kulturelt og underholdningsmæssigt. Byens vartegn er den riflede minaret Yivli Minare fra år 1300. Også det arkæologiske museum, Hadrians port og markedet er et besøg værd. Omkring 10 kilometer øst for byen findes de to flotte vandfald Kursunlu og Dyden. Desuden ligger de flotte golfbaner i Belek bare 30 km væk.

 

Antalya Lufthavn er stedet man lander, når man skal besøge både Side, Kemer, Kas, Belek og Alanya. Til Belek er der kun en halv times kørsel, til Kemer ca. en time, til Side er der en lille times kørsel, mens der til Alanya er ca. to timers kørsel. Til Kas er der ca. 3 1/2 times kørsel.

 

 

 


Lejligheder og villaer til salg i Antalya - området

I og omkring denne dejlige storby - Antalya - findes villaer og lejligheder til salg for enhver smag. Klik her og de lidt af vores store udvalg.


Bolig i Antalya

Antalya er en storby, som stadig er i vækst. Derfor bygges der stadig nyt, og man kan uden at overdrive sige, at der til enhver tid er titusinder af lejligheder til salg i Antalya. Priserne varierer fra 200.000 til flere millioner kroner afhængig af beliggenhed, størrelse og kvalitet. Hvis du ønsker at købe bolig i Antalya, så kontakt os med information om størrelse, boligtype, område og prisklasse, så sender vi et materiale til dig.

 

 


Antalya

Antalya strand og antalya strandpromenade

Antalya havn
Tyrkiet Agenten -Nygade 1 C - 7900 Nykøbing Mors - Telf. 60691250 - info(at)tyrkietagenten.dk