Køb bolig i Belek

Golf i Tyrkiet er synonym med området omkring Belek.

At købe villa i Belek er at give sig selv mulighed for at spille golf på de allerbedste baner, golfsporten kan byde på året rundt. Belek er synonym med golf i Tyrkiet. Byen ligger tæt ved skov og strand og frem for alt ved 12 golfbaner. Desuden ligger storbyen Antalya tæt på, og dermed også Antalya Lufthavn.


21/10 2017:
Golf i Tyrkiet

Tyrkiets golfmekka - Belek

Tyrkiet som golfdestination er ubetinget en af de mest spændende nyheder. Her i Belek ca. en halv times kørsel fra Side og Antalya, ligger flere mesterskabsbaner, som snildt kan måle sig med de bedste baner i Europa. Kendte golfarkitekter – bl.a. Hawtree Golf Architects - har skabt fantastiske muligheder for gode og udfordrende golfoplevelser på alle niveauer.

Belek er ubetinget Tyrkiets golfoase nummer 1. Temperaturen her når sjældent under de 12 grader og derfor giver det optimale betingelser for banernes standard, så golf i Tyrkiet er en fornøjelse hele året. Flere af golfbanerne ligger lige ud til havet med en fabelagtig udsigt over havet og floden og med Taurus bjergene i baggrunden. Mange kræsne golfere er blevet overrasket over den høje standard på banerne i Belek. Derfor er golf i Tyrkiet på det nærmeste lig med Belek, dog er der nu også kommet LykiaLinksGolf mellem Side og Belek. Her er alt, hvad et golfhjerte kan ønske sig. Desuden ligger Belek kun 20 km fra storbyen Antalya, med dens mange tilbud. Amfiteateret Aspendos ligger tæt ved, Side med tempelruiner og en hel gammel by fra romertiden, Demre med Myraklippegravene for bare at nævne nogle af områdets mange muligheder.

 

Byen Belek er i en rivende udvikling. Efterhånden bliver der et dejlig ny forretningscentrum, med et stort vareudbud og masser af restauranter. 

 Her er links til de forskellige golfbaner

 

T


Tyrkiet Agenten -Nygade 1 C - 7900 Nykøbing Mors - Telf. 60691250 - info(at)tyrkietagenten.dk