At besøge et marked i Tyrkiet er en oplevelse i sig selv.Udbudet af varer er stort. Her kan købes alt fra frugt, grønt og krydderier til husgeråd, tøj, sko og levende dyr, man skal blot huske, at her skal der handles d.v.s., der skal pruttes om prisen – dog ikke priserne på frugt og grønt. Man får virkelig brug for sit handelstallent. Husk blot kun at prutte om prisen på varer, man er interesseret i at købe. Det er en god idé at købe krydderier med hjem. Priserne er absolut favorable og kvaliteten er i top.

 

Mandag, torsdag og lørdag er der marked i Manavgat. Vareudbudet er stort og alsidigt.

Manavgat er en by på omkring 100 000 indbyggere ca. 6 km fra Side. Her er det tyrkerne selv handler, og derfor er priserne i forretningerne ofte lavere her end i Side by.

 

Der er hver lørdag marked i Side lige over for Den store Moske. Det er en oplevelse hver lørdag at mærke livet og venligheden på dette marked, og ligeledes her er der et stort vareudbud.

Det er også en oplevelse, at besøge Den stor Moske ved samme lejlighed.

 

 


Fordelagtige køb i Tyrkiet

Man kan altså med fordel købe:

Krydderier, tørklæder, tasker, sko, tøj af læder, guld og sølv, tøj i det hele taget. Når man er der, må man smage alle de forskellige frugter og grøntssager. Så oplever man virkelig, hvordan det kan smage.

Tyrkiet Agenten -Nygade 1 C - 7900 Nykøbing Mors - Telf. 60691250 - info(at)tyrkietagenten.dk