Lejligheder og villaer til salg i Side

Lejligheder og villaer til salg i Side KLIK HER


En "lejlighed" til at nyde livet - køb bolig i Tyrkiet

Mellem Antalya Lufthavnen og Alanya ligger den lille by Side, som daterer sig tilbage til omkring år 600 før vor tidsregning. Dengang var byen Side og dens lange sandstrande et tilholdssted for sørøvere og slavehandlere. I dag fungerer Side dog som den nyeste af turistbyerne i området


Apollontemplet og amfiteatret i Side

Side's største seværdigheder er det gamle teater samt Apollontemplet. Amfiteatret udmærker sig ved at være anlagt i det fri - modsat de fleste andre teatre, som er bygget ind i en klippevæg. Fra de bagerste pladser er der således en fremragende udsigt over både havet samt den resterende del af ruinområdet og Side by.

Om aftenen tændes lysene i og omkring teateret, og den gamle bydel i Side centrum afspærres for trafik.


Den gamle bydel i Side.

Her i den charmerende gamle bydel i Side med dens basarer og forretninger er det en fornøjelse at gå rundt og se på det store vareudbud. Når man bliver træt eller bare vil sidde lidt og nyde stemningen, er der et stort udvalg af cafeer og restauranter, der med glæde vil prøve at gøre livet så behageligt som muligt for turisterne – og det tillige til meget overkommelige priser.


Havnen i Side

Havnen i Side er noget helt for sig selv. Her kan man nyde den dejlige stemning, og der er altid masser at se på.

Der er masser af muligheder for at komme ud at sejle fra havnen i Side. Det er en oplevelse at leje en båd med besætning en hel dag. Det kan gøres for et meget rimeligt beløb, men husk at prutte om prisen.


Lejligheder og villaer til salg  i Side!

Vi har et stort udbud af lejligheder og villaer til salg i området. Bolig i Tyrkiet er mange ting, men vi står inde for kvaliteten af de projekter og villaer, vi henviser til. Klik her og du vil se et udvalg af de lejligheder og villaer, vi har til salg i Side-området.


Side strand

Det gamle Side

Side centrum

Side havn

Tyrkiet Agenten -Nygade 1 C - 7900 Nykøbing Mors - Telf. 60691250 - info(at)tyrkietagenten.dk